Go4Camp

Luxe stacaravans en een Lodgetent

Go4Camp verhuurt 6 verschillende stacaravans op Norcenni Girasole Club. Ze hebben zowel twee- als drieslaapkamer stacaravans in hun aanbod. Ook hebben ze een Lodgetent met douche en toilet te huur.

Luxe stacaravans

Alle stacaravans hebben een hoge koelkast met een apart vriesgedeelte, koffiezetapparaat, barbecue en een (half) overdekte houten veranda. De airconditioning is inbegrepen bij alle stacaravans.

Houd je van luxe stacaravans, dan ben je bij Go4Camp aan het goede adres. Stacaravan Casa Royal Lounge en stacaravan Excellent hebben zelfs satelliet TV met alle belangrijke Nederlandse zenders. Stacaravan Casa Royal Lounge en Supreme Lounge hebben verder nog een lekkere loungebank, 4 verstelbare ‘luie’ stoelen met stoelkussens, een luxe ligbed en 3 kuipstoelen met stoelkussens op de veranda.

De Supreme Lounge is de meest luxe stacaravan, en heeft onder andere een XL grillplaat, eigen WiFi-netwerk, en de houten veranda is gedeeltelijk overdekt met een lamellen dak.

Lodgetent

Bij Go4Camp kun je ook Lodgetent Woody huren, deze luxe tent heeft 3 slaapkamers, en is geschikt voor maximaal 6 personen. De tent staat op een houten vlonder. Er is een aanrecht met koud stromend water en een 4-pits gasstel. De tent is voorzien van toilet en douche.

Plattegrond

Op de site van Go4Camp kun je een plattegrond aanvragen waarop je kunt zien waar de stacaravans en lodgetent zich op Norcenni Girasole Club bevinden. Hiervoor moet je je naam en e-mail adres invullen, en vervolgens sturen ze je de plattegrond per e-mail toe.

Huisdieren

In de stacaravans en lodgetent van Go4Camp zijn geen huisdieren toegestaan.

Overzicht Go4Camp

  • Lodgetent Woody (met toilet/douche)
  • Tweeslaapkamer stacaravan Verde
  • Tweeslaapkamer stacaravan Casa Adria
  • Drieslaapkamer stacaravan Excellent
  • Drieslaapkamer stacaravan Casa Royal
  • Drieslaapkamer stacaravan Casa Royal Lounge
  • Drieslaapkamer stacaravan Supreme Lounge

Boeken

Boek een luxe stacaravan of Lodgetent bij Go4Camp.