Eurocamp

Stacaravans

Eurocamp verhuurt 13 verschillende stacaravans op Camping Norcenni Girasole Club. Dit zijn zowel basic als luxe stacaravans. Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning en hebben 1 badkamer. Ook is bij alle stacaravans de eindschoonmaak inbegrepen.

Basic stacaravans

De basic stacaravans zijn onderverdeeld in de modellen Classic en Comfort. De classic stacaravans zijn het meest basic en hebben 2 of 3 slaapkamers. De comfort stacaravans zijn iets luxer met o.a. ruimere overdekte terrassen en een BBQ. De comfort plus stacaravans zijn de nieuwere modellen met nog meer ruimte.

Luxe stacaravans

Ben je op zoek naar een luxe stacaravan? Op Norcenni Girasole Club heeft Eurocamp 4 verschillende Premium stacaravans en een Ultimate stacaravan. De Premium stacaravans hebben allemaal grote overdekte terrassen, soms ook met een loungebank.

De meest luxe stacaravan is de Ultimate, deze heeft een ruime woonkamer, moderne keuken en grote douche. De keuken is o.a. voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, magnetron en broodrooster. Op het terras staan comfortabele banken.

De Ultimate stacaravan is inclusief beddengoed, handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst.

Stacaravan overzicht Eurocamp:

  • 3 Classic
  • 4 Comfort
  • 1 Comfort Plus
  • 4 Premium
  • 1 Ultimate

Plattegrond

Op de website van Eurocamp is een plattegrond van de camping. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans van Eurocamp zich op de camping bevinden.

Huisdieren

In de Classic en Comfort stacaravans zijn honden toegestaan (behalve in de Comfort Plus modellen).

Boeken

Boek een stacaravan bij Eurocamp