Suncamp

SunLodges, stacaravans en glamping

Bij Suncamp kun je kiezen uit verschillende mooie SunLodges. Ze hebben drie stacaravan-SunLodges en twee glamping-SunLodges.

SunLodges – stacaravans

Je kunt kiezen uit drie luxe SunLodge-stacaravans. SunLodges zijn ruimer dan gewone stacaravans en bieden daardoor extra comfort. Er is één Sunlodge van 24 m² met 2 slaapkamers, en er zijn twee SunLodges van 36 m². Deze Sunlodges zijn nieuw sinds 2020, hebben 2 of 3 slaapkamers, en zijn geschikt voor maximaal 5 of 6 personen. Deze nieuwe SunLodges zijn inclusief terras 52 m² en hebben alles wat je je maar wensen kan.

Zo is er o.a. een afwasmachine, airco, bluetooth muziek systeem en een heerlijke regendouche. De SunLodges zijn sfeervol ingericht met teakhouten meubels, een loungebank met tijgerprint, bamboe-achtige vloer en safari-wandposters. Op het ruime terras staat een DuoLounger-bank en lekkere ligbedden.

  • SunLodge Catalpa (36 m², 2 slaapkamers, 5 pers.) (nieuw in 2020)
  • SunLodge BigLeaf (36 m², 3 slaapkamers, 6 pers.) (nieuw in 2020)
  • SunLodge Maple (24 m², 2 slaapkamers, 5 pers.)

Nog meer stacaravans

Bij Suncamp kun je ook nog andere mooie stacaravans huren: stacaravan Cosy en stacaravan Estivo Premium. Stacaravan Estivo Premium is nieuw sinds 2022 en heeft 3 slaapkamers. Deze stacaravan is voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, privé wifi en een smart tv. Buiten op de overdekte veranda staat een relaxte loungebank.

  • Stacaravan Cosy (2 slaapkamers, 5 pers.)
  • Stacaravan Estivo Premium (3 slaapkamers, 6 pers.) (nieuw in 2022)

Glamping – SunLodges

De luxe SunLodge lodgetenten zijn allemaal voorzien van een badkamer met douche en toilet, en geschikt voor 4 of 5 personen. Kom je met meer dan 5 personen, kies dan voor de combinatie SunLodge Taiga & Kambi, hier staat naast de SunLodge nog een kleine SunLodge (Kambi) met 2 slaapplaatsen.

  • SunLodge Taiga (38 m², 2 slaapkamers, 5 pers.) (nieuw in 2020)
  • SunLodge Taiga & Kambi (38 m², 3 slaapkamers, 7 pers.) (nieuw in 2020)

Boeken

Boek een SunLodge, stacaravan of lodgetent bij Suncamp.