Suncamp

SunLodges, glamping en kampeerplaats

Bij Suncamp kun je kiezen uit verschillende mooie SunLodges. Ze hebben twee stacaravan-SunLodges en twee glamping-SunLodges. Ook hebben ze nog twee andere glamping-tenten, en je kunt bij Suncamp een losse kampeerplaats boeken.

SunLodges – stacaravans

Je kunt kiezen uit twee luxe SunLodge-stacaravans. Deze SunLodges zijn 36 m², hebben 3 slaapkamers, en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De SunLodges zijn inclusief terras 52 m² en hebben alles wat je je maar wensen kan.

Zo is er o.a. een afwasmachine, airco, bluetooth muziek systeem en een heerlijke regendouche. De SunLodges zijn sfeervol ingericht met teakhouten meubels, een loungebank met tijgerprint, bamboe-achtige vloer en safari-wandposters. Op het ruime terras staat een DuoLounger-bank en lekkere ligbedden.

  • SunLodge Catalpa (36 m², 3 slaapkamers, 5 pers.) (nieuw in 2020)
  • SunLodge BigLeaf (36 m², 3 slaapkamers, 6 pers.) (nieuw in 2020)

Glamping – SunLodges

De luxe SunLodge lodgetenten zijn allemaal voorzien van een badkamer met douche en toilet, en geschikt voor 4 of 5 personen. Kom je met meer dan 5 personen, kies dan voor de combinatie SunLodge Taiga & Kambi, hier staat naast de SunLodge nog een kleine SunLodge (Kambi) met 2 slaapplaatsen.

  • SunLodge Taiga (38 m², 2 slaapkamers, 5 pers.) (nieuw in 2020)
  • SunLodge Taiga & Kambi (38 m², 3 slaapkamers, 7 pers.) (nieuw in 2020)

Nog meer glamping

Behalve de Sunlodge lodgetenten kun je ook nog een andere lodgetent en safaritent bij Suncamp boeken. Beide tenten hebben een volledig ingerichte keuken, en een douche, wastafel en toilet. De tuinmeubels op het terras maken het verblijf compleet.

  • Lodgetent (27 m², 2 slaapkamers, 6 pers.)
  • Safaritent (48 m², 2 slaapkamers, 5 pers.)

Kampeerplaats

De kampeerplaats is 50 tot 70 m² en bevindt zich op een hellend, bossig terrein.

Boeken

Boek een SunLodge, lodgetent of een kampeerplaats bij Suncamp.