Glamping

Norcenni Girasole Club glampingGlamping is helemaal hot, en ook op Camping Norcenni Girasole Club is het mogelijk om te overnachten in een mooi ingerichte Lodgetent, Safaritent of Glamptent met eigen douche en toilet.

Er worden verschillende glamping accommodaties aangeboden, dus kijk eerst even goed rond voordat je boekt.

Reisorganisaties

Lodgetent Gusto van Gustocamp is een nieuwe, luxe lodgetent met keuken en douche/toilet. Er zijn twee slaapkamers in de tent. Het houten terras kun je bij de woonruimte betrekken. De tenten staan in de Lodge Village op de camping.

Suncamp verhuurt mooie luxe SunLodge lodgetenten met douche en toilet. Kom je met meer dan 5 personen, kies dan voor de combinatie SunLodge Taiga & Kambi, hier staat er naast de SunLodge nog een kleine SunLodge (Kambi) met 2 extra slaapplaatsen. De SunLodge lodgetenten zijn nieuw sinds 2020.

LuxCamp verhuurt uit 6 verschillende lodgetenten/safaritenten. Alle tenten zijn voorzien van een badkamer, 2 of 3 slaapkamers en een overdekte houten veranda, soms ook met een barbecue. Of kies voor een safaritent met airconditioning, dat is pas echt genieten!

Vacanceselect verhuurt een luxe lodge bungalowtent met keuken en badkamer. De lodgetent is 27 m², heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. De 6e persoon slaapt dan in de woonkamer op een extra erbij geplaatst bed.

Bij Allcamps heb je keuze uit vier glamping tenten: een safaritent en drie lodgetenten. De lodgetenten en de safaritent hebben stromend water en een eigen toilet.