Glamping

Norcenni Girasole Club glampingGlamping is helemaal hot, en ook op Camping Norcenni Girasole Club is het mogelijk om te overnachten in een mooi ingerichte Lodgetent, Safaritent of Glamptent met eigen douche en toilet.

Er worden verschillende glamping accommodaties aangeboden, dus kijk eerst even goed rond voordat je boekt.

Reisorganisaties

Bij Selectcamp heb je de keuze uit drie mooie lodge/safari tenten met keuken en douche/toilet. Ze hebben ook een Glamptent, deze staat net als de andere tenten op een houten vlonder, alleen heeft de Glamptent geen eigen keuken en sanitair.

Bij Allcamps heb je keuze uit twee glamping tenten: een Safaritent en een Lodgetent. De Lodgetent heeft stromend water en een eigen toilet, de Safaritent heeft dit niet.

Bij Roan kun je Lodgetent Woody boeken, deze heeft 3 slaapkamers, en is geschikt voor maximaal 6 personen. De luxe tent staat op een houten vlonder. Er is een aanrecht met koud stromend water en een 4-pits gasstel. De tent is voorzien van een toilet en douche.

Lodgetent Gusto van Gustocamp is een nieuwe, luxe lodgetent met keuken en douche/toilet. Er zijn twee slaapkamers in de tent. Het houten terras kun je bij de woonruimte betrekken. De tenten staan in de Lodge Village op de camping.

Go4Camp verhuurt een luxe lodgetent met 3 slaapkamers, deze is geschikt voor maximaal 6 personen. De tent staat op een houten vlonder en heeft een toilet en douche. Er is een aanrecht met koud stromend water en een 4-pits gasstel in de tent aanwezig.