Glamping

Norcenni Girasole Club glampingGlamping is helemaal hot, en ook op Camping Norcenni Girasole Club is het mogelijk om te overnachten in een mooi ingerichte Lodgetent, Safaritent of Glamptent met eigen douche en toilet.

Er worden verschillende glamping accommodaties aangeboden, dus kijk eerst even goed rond voordat je boekt.

Reisorganisaties

Lodgetent Gusto van Gustocamp is een nieuwe, luxe lodgetent met keuken en douche/toilet. Er zijn twee slaapkamers in de tent. Het houten terras kun je bij de woonruimte betrekken. De tenten staan in de Lodge Village op de camping.

Suncamp verhuurt mooie luxe SunLodge lodgetenten met douche en toilet. Kom je met meer dan 5 personen, kies dan voor de combinatie SunLodge Taiga & Kambi, hier staat er naast de SunLodge nog een kleine SunLodge (Kambi) met 2 extra slaapplaatsen. Behalve de Sunlodge lodgetenten kun je ook nog een andere lodgetent en safaritent bij Suncamp boeken.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit drie glamping-tenten met keuken en douche/toilet. De meest luxe glamping tent is de safaritent van 48 m².

Bij Allcamps heb je keuze uit vier glamping tenten: een safaritent en drie lodgetenten. De lodgetenten en de safaritent hebben stromend water en een eigen toilet.

Go4Holiday verhuurt drie glamping tenten. Je kunt kiezen uit twee mooie lodgetenten met douche / toilet, en een safaritent zonder eigen sanitair.