LuxCamp

Stacaravans en glamping

LuxCamp verhuurt heel veel verschillende stacaravans en lodgetenten/safaritenten op camping Norcenni Girasole Club.

Stacaravans

norcenni girasole luxe stacaravanBij LuxCamp heb je de keuze uit wel 50 verschillende stacaravans. Van basic tot luxe, met 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, van 23 tot 36 m², en geschikt voor 4 tot 8 personen.

Alle stacaravans zijn voorzien van airco, en sommige hebben ook een barbecue of afwasmachine. De keuze is groot. Bij LuxCamp kun je ook de stacaravans van verschillende buitenlandse aanbieders boeken.

Luxe stacaravans

norcenni girasole stacaravanLuxCamp heeft veel luxe stacaravans in hun aanbod. Aan de namen van de stacaravans kun je al zien dat het om mooie luxe stacaravans gaat. En sommige stacaravans zijn nog maar een paar jaar oud. Zo kun je bij LuxCamp verschillende Premium, Superior, DeLuxe, Lounge, Supreme, Plus en Ultimate stacaravans boeken.

Allemaal mooie luxe stacaravans die net iets ruimer zijn, en soms ook met een lekkere loungebank op de extra grote overdekte veranda. Of ga voor een stacaravan met een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser, satelliet TV, hangstoel, opgemaakte bedden, etc.

Glamping

norcenni girasole glampingBij LuxCamp kun je kiezen uit 6 verschillende lodgetenten/safaritenten. Alle tenten hebben een overdekte houten veranda, soms ook met een barbecue.

Alle glamping tenten zijn voorzien van een badkamer en hebben 2 of 3 slaapkamers. Of wat dacht je van een safaritent met airconditioning en een lekkere loungebank op de veranda? Dat is pas echt genieten!

Boeken

Boek een stacaravan of glamping tent bij LuxCamp.